Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!

Selamat tengah hari semua pengguna👋 Jom mommies semua yang dah ada pengalaman bersalin di hospital kerajaan, sharekan pengalaman mommies semua kepada bakal ibu komuniti TAP😉 Kongsikan sekali kos dan tempat hospital anda bersalin sebagai rujukan mereka ya😘

Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!
26 Balas

Tarikh April 2021 Hospital kerajaan putrajaya first class harga pesakit luar. Dduk bilik sorg.. Normal delivery Rm800 register, Rm120 satu mlm,Rm600 vaccum.. total dlm Rm1600+ utk 3h2m

2y ago

Hari tu sy walk in jee sbb dh pecah air ketuban. Cuba awk call hosp utk kepastian