Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!

Selamat tengah hari semua pengguna👋 Jom mommies semua yang dah ada pengalaman bersalin di hospital kerajaan, sharekan pengalaman mommies semua kepada bakal ibu komuniti TAP😉 Kongsikan sekali kos dan tempat hospital anda bersalin sebagai rujukan mereka ya😘

Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!
26 Balas

normal pramatang ... total sekali baby dgn ibu nk dkt 2ratus juga sbb ank duduk dkt nicu hampir sbulan... layanan dkt nicu sgt gred A ,tp duduk wad biasa khas ank2 nicu slow sikit pula pindah wad 9A ok nurse wad 9A sgt baik, 9B teruk nurse malas sikit.. hospital tun azizah

2y ago

baby dah keluar ke