Pernah atau tidak anda sebagai ibu mengandung makan makanan di bawah?

Hi selamat tengah hari mommies🥰 Siapa waktu hamil dulu pernah makan makanan mentah ya?🤔 Contohnya macam sushi?🍣 Pernah tak ibu dengar orang kata seperti di bawah ni ya?

Pernah atau tidak anda sebagai ibu mengandung makan makanan di bawah?
87 Balas

dktr mmg x bg sy mkn. jd bg saya ia fakta. lg pun x mngndung pun x minat sgt pun ala kadar nk rase tu adelh.