Berapa berat mommies naik dulu?

Selamat petang semua🥰 Jom kita share pengalaman masing-masing dalam ni😘 Berapa berat badan mommies naik ya? Min dulu naik 15 kg😭

Berapa berat mommies naik dulu?
379 Balas

bru 30minggu dh naik 10kg dh , rasanya xde la mkan byk sgt smpai xterkawal

berat asal 52.7.masa alahan turun 49. masuk 2nd trim sampai skg 37w3d 69kg

buka buku pink semasa 3 bulan sampai sekarang 5bulan lebih sama 91kilo je

sblm mengadung berat 60kg sekarang 24 mgu 1 hari berat 63.7kg misi sruh diet..

3y ago

kan kalu naik banyak misi marah.. rasanya sikit jer naik tu .. dah berselera janji sihat makanan pon sihat ok lah.. mula la stress jadinya..

tak naik.. asyik turun ja.. yg naik hanya berat baby.. berat ibu turun..

dari 49kg and now 33weeks dh 63kg uish laa dh mcm tong dh rasa badan ni

Saya baru pregnant 2 bulan tapi berat dah naik 2kg. Normal ke akak2?

sblm peknen brt 77kg..skrg dh 37w berat 83kg. anak ke4..ibu umo 40.

Sblm pregnant 46kg,mase pregnant 52kg,lpas brsalin berat turun 43kg

anak first skrg naik 18kg.. awal pregnant 59kg, skrg 77kg 😂😂