Berapa berat mommies naik dulu?

Selamat petang semua🥰 Jom kita share pengalaman masing-masing dalam ni😘 Berapa berat badan mommies naik ya? Min dulu naik 15 kg😭

Berapa berat mommies naik dulu?
379 Balas

saya naik 25kg ..cuma tggl 10kg je lg untk jd mcm sblm pregnant blik ..now berpantang hari ke 32

sebelom prgnt 50kg. mse awl prgnt turun smpai 44kg. sebelum bersalin 36-40week 60kg maintain..

Sekarang baru 23w. Berat baru naik 2kg. Harap tak naik banyak lah. 2kg naik ni pun dah mengah.

5kg sebab awal hamil berat turun sampai 3bulan gak la tak naik².. Masuk 4bulan baru naik elok

naik 26kg.. mula buka buku pink 52kg sekali dh nk bersalin 78kg.. tpi baby cuma 2.6kg je.. 🤣🤣

3y ago

anak first ye? bersalin normal ke? kena jahit tak?

buka buku 58kg.. now da 37w berat maintain 62kg.. naik 4kg je.. makan boleh tahan banyak.

ank pertama naik 10kg je.. skr pregnant ank ke 2 nak masuk 17 week blom naik lagi berat...

sebelum mengadung berat sy 60kg sekarang mengadung 16 mggu berat sy 60.2kg ckit je naik.

Banyak min. Sebelum preggy 59.. Kawin 65. Sebelum bersalin 90 😭😭😭 Sekarang 70..

Now dh 21 week . Sebulan ni naik 4 kg . Ya allah terus kena bebel . Raya sakan kata doc