Apa ayat seterusnya di telefon bimbit anda?

Selamat petang semua! Agaknya anda tak boleh hidup tanpa apa ya?😏 Jom santai-santai dengan min sikit🤗

Apa ayat seterusnya di telefon bimbit anda?
8 Balas

sy tidak boleh.hidup tnpa kluarga tsyg.. keluarga no 1 dlm hidup sy. tp sbnrnya klo hset xda kt tgn..rse gelisah jgk.. internet xda pun..dh gelisah mcm.apa😂😂😂

sy takboleh hidup tanpa Allah yg menciptakan ☺️☺️☺️☺️☺️ tanpa oksigen , tanpa keluarga , tanpa anak .. tanpa suami boleh hidup lagi 🤣

saya tidak boleh hidup tanpa keluarga kecil saya ini...tanpa mereka berdua..kosong rasa hidup ni.❤️

dah tentula suami,anak & keluarga. hpone & kwn2 tolak tepi dulu.😅

30 minggu normal ke sakit hulu hati..ad x ubt tok sakit hulu hati

saya tak boleh hidup tanpa you. hahahhaha

Kasih sayang

oksigen