Masukkan nombor terakhir telefon anda📲

Selamat petang semua😘 Jom petang-petang ni kita santai sikit nak tak😉 Cuba masukkan nombor terakhir telefon anda untuk menjadi satu ayat di bawah👇 Kalau min punya, 'Saya suka dengar lagu sambil baring'🎶

Masukkan nombor terakhir telefon anda📲
280 Balas

1017 pejam mata,baring,pejam mata,masak. macam real je, memang sejak pkp memang ni je kerja dia😂

Sama lah min. No terakhir 0. Saya suka dengar lagi sambil baring 😁✌🏻 #TAPsupermoms

9 . dengar lagu sambil main dgn anak .. masalahnya ......... anak dalam perut lagi 😂

Saya suka dengar lagu sambil makan.. Haha😆😆 #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Buat smua benda nak dengar lagu baru tngan laju skit lagi lagi buat kerja😂

8.. rutin harian before kawen..now nk running jd mls dgn pkp lg 😪

5. saya suka dengar lagu sambil study. 😂😂✌hehehee

9.sy suka dgr lagu smbil main dgn ank

5 . study 😂 apoo.. hehe membaca la mybe. yes betul

Tidur😀.Saya suka dengar lagu sambil tidur.Hehe😀