Komen pelan telefon bimbit anda!

Selamat pagi semua pengguna😘 Antara 2 pelan telefon bimbit di bawah, anda gunakan yang mana satu ya? 📱 Jimat atau tidak pelan telefon bimbit anda sekarang ya? Komen jom😉

Komen pelan telefon bimbit anda!
124 Balas

Dulu guna postpaid ., disbb kn berpindah .. kawasan susah support line , internet pun memilih tuan .. so tukar ke prepaid .. senang 🤪

postpaid. kurang RM65/ sebulan termasuk langgan antivirus RM3/month . free call kec. 1-800****. data 20g.

Prepaid Tonewow.. Jimat sangat.. Data x habis guna siap boleh carry forward yo next month lagi😁

Dulu postpaid tpi bukannya guna selalu pun...Stop guna prepaid nk guna bru topup save banyak 🤑

Perpaid Tune talk.,sebulan hny RM48 unlimited call dan internet klu ada yg nk blh roger

Postpaid Maxis RM158 with Maxis fibre internet at home, unlimited data 👍

Sebelum bertukar status surirumah kita pakai postpaid

Dr postpaid tukar ke prepaid..lagi jimat🤣🤣🤣

postpaid. tu pun sbb company bg elaun. 🤭

Postpaid - Webe (Unifi)