Taip ayat di bawah & biarkan keyboard anda habiskan ayat tersebut!

Hi selamat pagi ahad semua🌤️🥰🌹 Jom pagi ni kita santai-santai sikit nak?😘 Cuba taip ayat di bawah, dan biarkan keyboard anda yang habiskan ayat tersebut⌨️😆 Kita tengok ayat apa yang kita selalu gunakan😏

Taip ayat di bawah & biarkan keyboard anda habiskan ayat tersebut!
72 Balas

hari ini saya I have to go to the store and get some rest and feel better soon and that is why I am asking for a friend to talk to you about it when I get home I will send you the link to the video of the guy who was the guy who was the guy who was the ✋

Hari ini saya banyak habiskan masa bersama suami dan anak. Walaupun dalam kesibukan mengemas rumah, tapi saya tetap gembira dapat luang masa yang sedikit bersama keluarga kecil saya. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

hari ini saya you so much for your help and support you in advance for your help and support you in whatever way you can get a good night's sleep

hari ini saya ingin berkongsi dengan anda semua untuk mendalami agama Islam

Hari ini saya akan cuba untuk elak kita dari lalai dalam beribadah dan takut azab ALLAH

hari ini saya is a very good friend and I love you so much and I love you so much

Hari ini saya and I will be someone treasure you for the rest of your life

Hari ni saya nak jumpa org kat is a good friend and I love her so much

harini Saya penat but happy husband balik keje awal ,so soso lah 🤭

hari ni sya teringin nk makan benda manis²🤣🤣🤣🤣🤣🤣