Mana satu yang anda akan pilih?

Hi semua selamat pagi🌈👋🥰 Haaah antara dua alatan ni kan, mana satu yang anda akan pilih ya?🤔 Min suka sangat yang kiri tu tapi kadang-kadang rasa macam besar sangat pulak kalau beli😅 Harga pon boleh tahan, kena simpan 6 bulan duit gaji min baru boleh dapat beli satu kot😅 Anda macam mana? Mana satu yang lebih tertarik untuk gunakan ya😏

Mana satu yang anda akan pilih?
476 Balas

Dah ada kerusi urut, now nak beli basikal senaman yg elok pulak. Sbb bila dah biasa urut tak rasa apa dah 😅

untuk kesihatan.. much more better pilih Basikal Senaman.. skrg MCO, bleh kayuh lam umah jer ..😅😅

Kerusi urut. Sebab sejak preggy ni asik lenguh2 Badan je. Sian cik husband asik kena urut bini dia 😂

Ikut keadaan. Kalau letih prefer kerusi urut. Kalau nak kuakan peluh semestinya basikal senaman

Kerusi urut. Sebabnya tak tahan letih macam kerja menukang padahal kerja monitor linen 🤣

choice apa tu ye min😍😍😍tetetapi 👉👈maaf tw min sbb ..em .kami xnmpk..🙈✌

3y ago

kerusi urut

Of course mmg pilih kerusi urut...paling cepat digunakan selepas penat seharian...

😝Kerusi urut untuk relaks kan badan yg sebeloh tu tak rajin sangat buat😂🤣

kerusi urut..almaklumlah, dah Makin berusia ni urat2 dah byk brsimpul..😂

Buat masa ni kerusi urut.. Stationery bike tk perlu sbb mmg dh ada basikal