Mula perkenalan anda dan si dia macam mana?

Selamat pagi semua & selamat bercuti 🥰 Apa kata harini kita kongsikan sikit moment-moment perkenalan anda & pasangan😍 Mesti tersenyum balik kalau ingat semula kan?🤭

Mula perkenalan anda dan si dia macam mana?
158 Balas

E.. kazen sy kawen ngn 2pupu die.. dorg yg kenalkan kami.. tp sy yg mule² contact die.. sy call dlm hati siap ckp kalo die angkat mungkin ni jodoh aku.. pastu die angkat, kami kenal dlm hp 2 minggu lepas tu jumpe, die dtg umah jumpe parents sy, selang 2 bulan tunang.. setahun 3 bulan lepas tu baru nikah . skrg da 9 tahun kawen, anak nak masuk 2 da.. alhamdulillah die terima sy seadanye, (sy OKU).. SYUKUR sgt Allah jodohkan kami ..