Mula perkenalan anda dan si dia macam mana?

Selamat pagi semua & selamat bercuti 🥰 Apa kata harini kita kongsikan sikit moment-moment perkenalan anda & pasangan😍 Mesti tersenyum balik kalau ingat semula kan?🤭

Mula perkenalan anda dan si dia macam mana?
158 Balas

B...die call dulu...ingat kan budak intern nk tnye pape pasal keje...rupanya jodoh dn mmg die da lama perhatikan dn nk berkenalan...

org tengah kenalkan....kenal hati budi 3 bln trus nikah....alhamdulillah tahun ni tahun ke 9...bersama 5 org cahaya mata ...

b.. dia sllu komen fb..sya x lyan tapi sllu sngt komen ,opss terlayan.. lama2 terjodoh.. 🤣😂 cinta fb ❤️

B.. masa ne dia chat sya d whtsap😆😆 salah no.. Mula2 sa tidak layan skli jodoh pula🤣🤣

D. Hahaha. “Ada jodoh, kahwin. Takde jodoh, kawan.” Simple subtle reminder for anyone. Hahaha

kakak kenalkan sbb ke2 nya dah andartua & bujang tlajak..malu2 tp mau..hahaha🤣🤣

dia yang start dulu by facebook.. cinta muka buku katanyaaa 🤣🤣

B.. saya masih simpan screenshot chat pertama drpd suami sy dulu2..

A. sebab suami dlu bkn jenis tegur2 ppuan.Buat tak dia reti je😑

D. Kawan yg kenal kan... Tak smpai 1 tahun kahwin...😁😁