Perkara Sukar Yang Dialami Ibu Hamil

Selamat pagi ibu kesayangan semua ? Pernah tak rasa macam penat & letih sangat semasa hamil? Dekat sini mesti ramai ibu hamil yang selalu alami kan situasi macam dalam gambar ni. Mana antara perkara berikut yang paling sukar bagi ibu-ibu sepanjang kehamilan? Ada tak yang alami kesemua perkara di bawah? Jom kongsi pengalaman anda dengan ibu-ibu lain!

Perkara Sukar Yang Dialami Ibu Hamil
483 Balas

Semua...terutama pedih ulu Hati...merekah kat perut blum pernah.. walaupun ank dah 2 org..

4y ago

Tak juga sis...tiba2 saja sakit pedih ulu itu datang...

No 7 jek x Bab kejang2 tu 2 3x jek pernah merasa tp sakit la simpul biawak nya tu..

Pedih ulu hati, sembelit, mabuk hamil 😣 tapi demi baby aq kena kuat?!

Semua kecuali sembelit. Masuk trimester ke 3 selalu sakit bahagian bawah perut.

pedih hulu hati dgn sembelit..dah 21w pun masih alami..cuma sembelit x jd hari2

sy 1 n 6 shj.. 7 tu pernah dua tiga kali je rasa, sbb salah makan ubat😂 #35w

semua kecuali 2,7,4. fuhh...xsanggup asenye nak tempuh buat kali ke 2 sok😅

alhamdulillah rzki ank 1st ni xmerasa lg ,pasai ny hubby y kena 😂😂

1,3,4,5,6 + kaki bengkak, tak boleh tidur malam, kaki n punggung cramp

Smua rasa Alhamdulillah 😇🤲🤲nikmat yang luar biasa🥰🤗