Apakah masalah yang ibu alami semasa hamil?

Hi selamat petang ibu-ibu semua🥰 Jom kongsikan apakah masalah yang selalu ibu hadapi semasa hamil?🤰 Min rasa badan letih/lesu tu macam semua orang rasa je kan😅 Lesu ni rasa dia macam dah hilang semangat je nak buat apa-apa aktiviti tau😔

Apakah masalah yang ibu alami semasa hamil?
121 Balas

Ngandung ank ketiga, Muka jdi flawless, jrawat sume ilang Bab mkn plak jdi mcm org bela saka 😂 Asyk lapo jek keje, bdn rsa lenguh2 Asyk mngantuk yg bestnye en.hubby mlayn Jek krenah klau nk ape2...trase diri sprti tuan puteri kjp 🤣

Morning sickness boleh laa Hilg selera makan mmg xde selera tgok air suam pon nak muntah Jerawat x naik sgt Badan letih lesu tu tak Yah ckp la rasa nak baring je spanjang hari

semua rasa, alhamdulillah Allah anugerah rasa ni utk jadi seorang ibu. semoga anak umi abah anak yg soleh.

Bdan lesu, sakit urat dkt 2 2 kaki sampai tak boleh berjalan mcm biasa.. 2 2 tgn pun x gagah.. Hmmm

Alhamdulillah smua xde.. rsa norml je cm xde rsa mngdung..☺️now dh 30 minggu 3 hri🤗

Sye dh 36 mggu baby duk songsang lg, klu dh lps 36 mggu die boleh pusing lg ke....

Alhamdulillah Semua Tak De Cuma Lepas Masuk 8 Bulan Ni Pagi Buta Kaki Kerap Cramp 😣😭

jerawat badan 😑 dulu slalu bleter dekat husband. bila jadi dekat diri sendiri, haihhh

Masalah di atas tkde pon . Cuma payudara sakit dan bengkak. Ok ke mcm tu ?

semua d atas kecuali yg jerawat. Alhamdulillah sya xde jerawat masa sya preggy.