Ayat mana yang anda paling suka dengar sekali? Jujur tau!😏

Hi selamat pagi hujung minggu semua🌈🌤 Waktu hujung minggu macam ni kan seronoknya kalau dapat dengar ayat-ayat macam ni dari pasangan kan🤭 Banyak-banyak ayat dekat bawah, mana satu paling anda suka ya?😍 Jom komen bawah tengok sikit👇 😉

Ayat mana yang anda paling suka dengar sekali? Jujur tau!😏
457 Balas

A. duit dia duit kita, so klu dh transfer pun sume tu utk kelengkapan umah and anak2 jek..haha. B.yg ni paling sy suke dgr, sbb nampak suami depan mata rasa selamat.. sentiasa risau bila dia gi keje jauh ulang alik tiap hari. C.Klu dia kata dia dh mngemas, xberapa minat sbb nanti ade barang2 yg hilang, entah kemaana disimpannya..hahah D. Gi holiday pun duit dia kita yg simpan utk holiday, so rasa biasa jek..haha E.Part ni lagi la,tau niat dia baik nak belanja, tapi better dia berjimat..huhu F. Yg ni pun rasa biasa jek..klu gi mkn tempat mewah, duit belanja rumah dh lari nnti, so baik mkn kedai beshee2 atau msak jek kat umah..haha.. apa pun dpt suami yg baik dan rajin berusaha tu dh cukup brsyukur utk sy & anak2.. aumm..

3y ago

A 😂

suka A tapi lbih suka D 😂 smnjk pkp mnyusah kn rkyt ni wjud , balik kg be cuti pn pnya lh susah , geram dgn krjaan skg .. zalim!! aku lma suda ndk jmpa mmk ku dikg , sda lh beliau tggal sndri , arwh bapa sda tiada .. cucu² semua bejauhan dgn beliau , msti rasa snyi yg amat 😌 ,

kalau ikutkan semua saya suka gilerr 😍 tp yg betul2 paling tepat B. nak buat mcm mana. suami kerja shift. dpt dgr dia kata mcm tu pun dh ok. sekurangnya penat kite kt rumah tu rase kurang sebab ehh laki aku ingat jugak kat aku 😁😁😁

#syg penat tak ...meh abg tolong urut... #syg nak makan Apa? meh abg buatkan special untuk syg... #jgn angkat berat² syg...nanti abg yg susah hati bila tengok syg sakit belakang... #syg jaga diri&baby...abg jaga syg&baby...

mmg lah A.. tapi actually B yg slalu bikin sy tersenyum.hehe.. kalau sy jadi tmpt dia yg tgh keja,dan dia d ruma.. mmg nk dgr C tu juga.. hehe.. ecehh

B&F. Bila kena tnya nak kirim apa, ofcourse nak kirim mcm² 😜 Kalau kena ajak makan kt luar, siapa yg x suka kann 🤭

F la...x yah masak gitewwww.... bleh spent time skali....borak borak...gosip gosip ke ngan husband...

semua. tp kemungkinan ni masa2 terakhir utk sy rsa semua ni. and baby akan lahir tnpa ayah dia.

Paling suka B. Bosan kat rumah sorang2. Bila dia ckp dia otw balik, terus bahagia rasanya 😂

semua pun suka dengar...hihi.untung badan kalau dapat layanan macamni selalu...