Ayat mana yang anda paling suka dengar sekali? Jujur tau!😏

Hi selamat pagi hujung minggu semua🌈🌤 Waktu hujung minggu macam ni kan seronoknya kalau dapat dengar ayat-ayat macam ni dari pasangan kan🤭 Banyak-banyak ayat dekat bawah, mana satu paling anda suka ya?😍 Jom komen bawah tengok sikit👇 😉

Ayat mana yang anda paling suka dengar sekali? Jujur tau!😏
457 Balas

BBBBBB..harii2 rinduuuu En.suami bila nk balik keje hahahha..ok bye😂

Semua suka. Tapi rindu yg D tu sebab dh lama xdpt pergi holiday 😭

D. sbb holiday tu dpt luangkan masa bersama-sama kt tempat yg indah

Semua di atasss🤣🤣🤣 xboleh dgr pktaan mcmtu. Laju jeee🤭

A,B,C,E,F.. itu jela. selalu suami buat A,B,C. E ,F tu kadang laa

Semua diatas..hilang stress bini kalau mcmni🥰 #TAPactiveusers

semua di atas 🤭 tapi C dgn E tak pernah dgr lagi takat ni 😅

ABCDEF paling suka dgr elok buat semua serentak.. 🤣🤣🤣

Kalau blh nk pilih semua...😂 Tp paling suka kalau C... 🤭

B ..blk Keja dgn slmt pun syukur Alhamdulillah..sllu ada ja