Sambung ayat di bawah!

Okay jom sambung ayat di bawah ni😏 Kita tengok jawapan dari ibu ramai ke ayah lagi ramai dalam kalangan pengguna TAP ni🤭 Apa satu benda/perkara yang patut seorang perempuan ada, anda rasa?😁 Komen di bawah👇

Sambung ayat di bawah!
93 Balas

Perempuan Tak cantik Tak apa. Janji hati bersih 😂 bila hati bersih, hati positif, hari2 happy, org tgok Kita pun Dr xcntik, blh jd cantik 😝 and Paling penting juga, rajin 😘

Janji bijak, baik hati, bertanggungjawab, berusaha untuk membahagiakan anak suami dan yg penting mulut tu tk laser Hehe #TAPactiveusers #TAPSupermoms

perempuan tak cantik tak apa. Janji dia pandai jaga diri, jaga suami, rumahtangga dan anak2, juga setia hingga ke jannah.

Janji jaga aurat,jaga keluarga & paling penting pandai masak. Tak tau, tolong belajar walaupun masak nasi goreng. 🤗

janji pandai agama sbb hakikat sebenar kitalah pendidik utama pada anak2 disamping penasihat yg setia kpd suami🥰

Janji pandai jaga suami & jadi isteri yg bijak. Not only housewife but be a clever housewife

jnji beragama,pndai jaga diri bdikari,memask & ekonomi stabil.yg pting hatinya 😊

Pndai msak ,jga pnampilan diri ,sentiasa kemas dan pamdai jaga perut suami . hahaha

Ingat Allah, Tak dengki pada orang lain dan bersabar dalam menghadapi segala ujian

cantik ke tak cantik ke, janji tak lupa Tuhan. Jaga hati, jaga lidah, jaga suami.