appointment

Selamat malam... Nak tanya.. Buat masa skrg ni dalam perintah kawalan, boleh lg ke nak ke klinik utk appoinment? Terima kasih☺

20 Balas

macam saya pergi jgk checkup dgn buat bsp tapi dekat klinik desa je.. klinik desa lak dekat ngan uma.. patut nye hari ni saya kene pergi kk.. klinik desa ckp tak payah pergi bahaya.. dorang just anta gamba kat dokter sana je..

Blh smlm br cek up..sy bw mask,hand sanitezer,tissu basah&bottol minum jer..2budak duduk dlm keta with hubby..sy seorg je yg jumpa doctr

Baru nak tanya..dh ada yg tanya rupanya..😅 Takut juga..sbb saya ada apptmnt KK & hospital..oklah kalau husband boleh temankan..

Saya call kk. Dia cakap ibu mengandung dan anak yang ada appoitment injection datang ijut tarikh yg telah di beri.

Boleh.. Kalau polis thn, tunjuk buku pink kita.. Hihi 😂 pakai mask, rajinkan basuh tgn dan minum air msk..

Boleh jer sis. Pakai mask, hand sanitizer jgn lupe. Then, suami/peneman x blh masuk. Dan pastikan sis x demam.

Boleh sis.. I baru pergi hari ni..call klinik dulu utk confirmkan n pergi je pakai mask..

Boleh sis, td sy bru pg, tp yg pneman xbleh msuk, kt yg appointment je nurse bg msuk

Mesti la boleh sis 😂 pastikan pakai mask je. Jaga kesihatan ye sis ♥️

Boleh sis. Pastikan pakai mask, glove kalau ada dan bawa hand sanitizer.