Details scan

Assalamualaikum nak tanya, details scan boleh ke buat sampai 2x? Terima kasih☺️

1 Balas

waalaikumsalam. boleh je nk buat byk kali. asalkn mampu. tp kena ikt jgk dh brp mggu kandungan. sbb kalau dh lewat sgt klu scan nnt ssh nk nmpk organ baby.

4y ago

Sebab doc suruh repeat scan lg skli nnti huhu tu fikir takpe ke scan byk kali sbb masa details scan kan lama😂 doc tekan2 juga perut masa nk details scan. Saya yg risau hehe paling lewat berapa minggu sis? Tq sudi jawab☺️