dlm tanda tanya

Hi mommies... Siapa di sini yg dh bersalin dlm masa perintah kawalan pergerakan ni? Rasa takut je nk bersalin nanti walaupun due lambat lg... Bulan 5

1 Balas

hi mommy. no need to worry. in shaa Allah baik baik jee. saya baru bersalin 8/4 harituu. alhamdulillah. semua baik baik. waktu tuu kawalan ketat sangat. 100% peraturan ketat. tapi in shaa Allah, sekarang kita daa ada kelonggaran. awak jangan risau yee. doa yang baik baik 🌹