KK perlu appointment atau walk-in?

Hi mommies😊 sy nak tanya. Utk ke KK perlu buat appointment mcm dlu or boleh walk-in? Sy try call KK utk tanya. Tapi memanjang busy... terima kasih😊#firstbaby

2 Balas

Ini untuk buka buku pink dan check up baby kan? KK tempat saya kena buat appointment dulu. Lepas tu bawa gambar scan di klinik swasta, sijil kahwin, bil elektrik. Bawa pen untuk isi buku pink.

Di tempat sy, saya call & whatsApp je. Klu nk cuba walk in, bawa siap2 fotostat KP suami isteri dan sijil nikah.