haloo ..sy nak tanya ..mcm mana nak pergi ke tidak utk check up minggu depan isnin?? tambahan lagi dlm minggU perintah kawalan pergerakan.. ?

Haruskah terus berada di rumah atau pergi check up sja?? agk risk juga

19 Balas

Kena pergi sis..kk xtutup untuk ibu2 ngndung..Kalo ntok kncg Manis,drh tinggi psakit luar..drg hold dlu laa app smpai hbis prnth ni..jgn risaw.pergi n balik terus...

Saya pun ada check up hari ni. Yang penting pakai mask n hand sanitizer. Check up pun penting walaupun dalam keadaan sekarang. Semoga dipermudahkan semua urusan kita.

G check KK kene pakai mask . Tapi mask satu pun tkde org jual . Smua habis .. Huhu risau nk masuk klinik tkde mask muka ,,

4y ago

Amiinn...

Pakai mask dan sentiasa bawa hand sanitizer. Lepas checkup balik terus. Jgn panic sgt.. Be positive

Baru blik checkup tdi.. Pki mask n bawa hand sanitizer iye ibu.. Insyallah tkde pape..

Pergi sis...tp pkai mask n stby sanitizer utk keselamatan sis n baby

Sy kna g klnk smta utk chck up bp n urine... Stress dgn keadaan skrg

still have to go sis. pakai mask and always sanitize your hands.

Kan boleh pk..klu la ade org nk trberanak cmne?haiishhh

Pg jer. Klinik KKIA pun mengetatkan kawalan masuk..