Minggu Pertama Persekolahan Si Kecil!

Selamat berhujung minggu ibu semua! Wah! Tak sangka cepat masa berlalu. Dah satu minggu sesi persekolahan bermula. Pasti bermacam ragam anak-anak anda di sekolah kan! Ada lagi yang masih menangis tidak mahu ke sekolah? Atau ada yang tidak mahu balik ke rumah? Haa, apa lagi ibu-ibu. Jomlah kongsikan gelagat lucu anak anda di sini. Mesti banyak cerita dan gambar menarik yang nak dikongsikan!

Minggu Pertama Persekolahan Si Kecil!
42 Balas

Ank sy drjh 1..xsbr2 nk p skolah

5y ago

Hehe...mmg dr 4thun lg dlatih tuk ke skolah☺️mmg rmai kwn2 dia

Alhamdulillah...bjaln dgn lancar

5y ago

ank saya tahun 1,die ckp mama xpyah tggu la abg dh besar...jdi saya hntar kt kelas trus sya balik...pkl 1 bru dtg ambik

Disasters 🤣🤣🤣

blm sekolah lagi😂

Ok jer tgk ank buah sekolah

Alhamdulillah.ok jr🤗

So far okey ..

😍😍😄

Havoc haha

awesome!