hilang selera makan

selalunya tak ada selera makan berapa lama ya, saya 1-8 week berselera makan, masuk 9week langsung takda selera makan, kalau makan mesti muntah, sekarang yang boleh terima nestum ja, nasi n lauk2 semua x lalu makan, jadi nya kurang bertenaga ?

3 Balas

Tgk pd org jgk momy..sy pon sama..awl2 pegnen xde muntah mual..selera ok je..msuk 9 minggu terus xberselera..asal mkn je muntah..skrg dah msuk 13minggu baru ok sket..tp kdg2 klau lmbt mkn..dia akn muntah jugak..momy jgn biar perut kosong ok..cuba mkn sup..sy sup je ok masa xberselera itu hati..lg2 tomyam..masam2 dia tu ngam dgn tekak yg tgh pahit tu..hihi

sy 4 bulan lebih br ade slera mkn.. now 5 bulan asyik nk mkn je.. huhu

.. depends.. ase org smpai 6 bulan..