Pregnant 9 week takda selera makan

Hi nak tanya normal ke pregnant masuk 9week takda selera makan. Sebelum masuk 9week ni helok je makan. Btw saya takda apa2 alahan.

2 Balas

Normal. Tapi sebaiknya, jangan biarkan perut kosong. Jamah sedikit, cuba juga makan apa yang puan rasa nak makan.

6mo ago

Hii. Yee normal. Faham tu, macam saya, saya memang kena paksa kan diri jamah roti ke buah ke apa apa. Sebab bila saya tak makan langsung, jadi lagi teruk. Muntah, masuk angin.

makan la walaupun sikit anak lapar