Ubat elak keguguran

Selalunya kalau pernah keguguran, kalau mengandung lagi, doktor bagi ubat apa? sbb saya dah 5 weeks pregnant, tp malas nk jumpa doktor.. lagipun tak mengharap sangat, sy risau kandungan tak jadi mcm sblum ni. Kemurungan sekejap lepas keguguran tahun lepas, jadi tahun ni taknak letak byk sangat harapan 😌

14 Balas

Positifkan diri ya. Saya 2x gugur thn lps bulan 4 dan bulan 9. Skrg mengandung 4 bulan slps malas nak fikir psl baby, enjoy and rehatkan otak ja. In shaallah allah bg pada waktu yg tepat😊