Memerlukan semangat dari ibu-ibu kerana risau selepas keguguran dulu

Saya pernah keguguran twins. Sekarang saya pregnant dan kadang-kadang jadi sangat takut kerana pengalaman keguguran ini. Cuba untuk elak perasaan risau tapi kadang tu rasa takut tu ada. Macam mana cara anda atasi kerisauan ini?

2 Balas

banyakkan bedrest .. jgn bt kerja2 rumah spt mop lantai .sapu rumah . kena rilek2 je okay. elakkan bersama suami dahulu .makan makan yg berzat . semoga dipermudahkan urusan ibu ..

1y ago

Terima kasih banyak-banyak awak untuk advice dan doanya. Semoga dipermudahkan urusan buat awak juga 🌹

sme awakk..sye pon 2 kli gugur...yg 2nd gugur kat rumah n tumpah darahh..masuk emergency zon merah smue..kdg² asyik cek je takut ade spotting atau bleeding..risau

1y ago

Betul tu awak, asyik check je kan. Risau & takut. Semoga semuanya baik-baik sahaja buat kita ye🌹