Kantung tak cantik

Hai. Saya pegi klinik untuk scan. Kalau ikut apps, saya dah 5w6d. Tapi tadi doktor scan saiz kantung baru 4w6d. And doktor ckp bentuk kantung tak cantik. Kemungkinan kandungan tak menjadi and berisiko keguguran. Saya jadi kecewa. Masih ada harapan ke? Help. Saya 1st time pregnant 😢

2 Balas

sy ade pengalaman mcmni, scan 6w pstu doktor ckp mgkin akn keguguran sbb kantung kt bwh dh... sy xpuas hati mlm tu p scan tmpt lain, doktor ckp helok je kedudukan dia... lain doc lain cara die scan

1y ago

Tulah. Mcm mcm fikir dah ni. Rasa down teruk.

Jangan stress dulu. Sabar. Positive dulu. Kita tunggu lgi 2 minggu. Bende ni common. Ade yng dr suruh gugur tapi scan tempat lain baby ade lgi. Jngn buat apa2 selagi baby tu tak turun sendiri

1y ago

Baik. Terima kasih sis