Berat badan

Selalunya berat badan time pregnant normal berapa ye ? Saya dari 51kg , hari ni timbang 54kg .. nurse dah terkejut naik mendadak ? sebab sebelum ni muntah2 je selera makan takde ..

25 Balas

Mcm sy jga tu sis.. 😂 Mendadak naik berat badan,dlm 2 minggu sj. Kuat makan. Dlm 1 hri 3 kli mkn nasi sj.. Tp ada sj nak di kunya stiap waktu.pernah satu kali naik 4kg.. 😂😂 trus ada temu janji, jumpa doktor. Scan bby ok,air ketuban ok. Doktor ckp lg, jaga jarak makan,tdk apa klw bby besar,ni kecil. Kata doktor ..