Turun berat badan pada 12 minggu

Hi mommies, normal ke berat badan turun mendadak time puasa ni? Minggu lepas saya timbang berat 48.6kg. Minggu ni week 12, berat saya turun ke 47kg. Baru hari kedua puasa. Macam terlalu mendadak je berat badan saya turun. Tapi dr check baby okay je, degupan pun okay.

2 Balas

Sy risau juga sy masa 10 week dan 13 week xnaik berat. Sbb mmg perasan mkn x byk sbb cpt mengah kalau makan. Cpt kenyang apa semua.

kalau baby ok takde masalah. saya pun masa 14w turun 3kg tapi baby ok. so dr kata teruskan makan je macam biasa