Berat badan

Selalunya berat badan time pregnant normal berapa ye ? Saya dari 51kg , hari ni timbang 54kg .. nurse dah terkejut naik mendadak ? sebab sebelum ni muntah2 je selera makan takde ..

25 Balas

Berat sebelum mengandung & Berat tambahan yang disyorkan ketika mengandung Berat yang kurang (BMI di bawah 18.5)13 – 18kg Berat normal (BMI 18.5-24.9)11 – 16kg Berat yang berlebihan (BMI 25-29.9)7 – 11kg Obes (BMI atas 30)5 – 9kg

5y ago

Nasib baik normal , heheheh next appointment kena lah jaga makan . Risau pulak naik berat badan ni hahahaha