ayaq gula

Selalu sangat dimomokkan air gula tak sedap. lepas minum muntah..pening.Dalam fikiran asyik fikir mesti teruk rasa dia..Tapi harini first time minum. Alhamdulillah. Not bad. . Harap result pun ok?

16 Balas

saya terbayang air gula tu mcm air gula yg kita bancuh air dgn gula kat umah 😓 kenapa ea kena minum air gula ni

Samalah... tp alhamdulillah bila minum rasa ok je... result pun ok... syukur😄

Air gula suam2. Pure gula. Maybe kalau yg x suka makanan manis x suka

5y ago

Maaf sis lora.. komen sy utk sis yg 1st tu.. sorry ye..

Masa mnum aritu prisa oren & suam² ok la bleh telan

Alhamdulillah...semoga dipermudahkan sis...

Betul..xde la teruk sgt rasanya..haha