ayaq gula

Selalu sangat dimomokkan air gula tak sedap. lepas minum muntah..pening.Dalam fikiran asyik fikir mesti teruk rasa dia..Tapi harini first time minum. Alhamdulillah. Not bad. . Harap result pun ok?

16 Balas

ikut orang...saya memang kurang benda manis2...tapi alhamdulillah dapat habiskan..tapi kalau suruh repeat untuk kali kedua kalau boleh tak nak... alhamdulillah untuk anak2 sebelum dan bakal ni result ok..