Stress HB Drop

Seksanya rasa. Bila checkup Hb turun saja. Dari zincofer tukar kepada obimin sebabnya zincofer memang tak boleh makan, Auto muntah2 sakit kepala. Macam2 cara dh telan dgn lemon, tapi sejam selepas auto loya muntah keluar semua. Obimin pulak ok je makan tp hb makin drop. Lepastu semalam checkup kena tukar kpd zincofer semulaa. Pastu still sama muntah2 mcm first trimster dlu. Ya Allah stress sangat! Buntu nya

69 Balas

sy pun dri awal bismillah bkk buku smpai 30w ni hb low . mkn iberet + air sunquick . sama je 9 10 je hb . tak pernah atas 11 tp tekanan drh sy pun mmg jenis rendah . asyik knee amik drh je 😌 memacam mkn . pati delima gulsan , jmbu batu , kerang , bayam . tak naik jgk . susu kafienn tak amik . sbb thu nt makin drop . takthu da nk buat cmne . skrg asyik rasa pening dan sesak nafas je . tgh try mkn hati ayam . harap naik laa .

8mo ago

sebijik mcm sy sis...cuma saya Bru masuk 19w....start bukak buku sampai skg 9 10 Xpernah naik...xtaw dah nak mkn apa..skg nk try konsisten makan Pisang plk sbb ada org bgtaw Pisang Pon ok...kita tgk 2 mggu lg macmna 😂 harap2 naik la 11 ke atas..