Zincofer or Obimin?

Ada ibu2 yg makan zincofer x? Sebelum ni nurse bagi sy obimin.. tp sbb hb makin low, nurse tukar ke zincofer.. masalahnya dah 3 hari makan zincofer ni pening2 kepala, muntah2.. ibu2 macam tu jugak ke? Teruskan ambik atau tukar ke obimin balik ye? Dah pregnant 28weeks..

1 Balas

Sy awl2 boleh mkn zincofer. Tapi lepas +ve covid, zincofer xblh masuk lngsg, jd pening seharian. Jadi sy ke farmasi cuba beli iberet. Alhamdulillah serasi dgn sy. Awk blh cuba