mengandung semula

anak x cukup setahun mngandung balik..apa soalan yg kita kena jawab dkat klinik ?? byk soalan x ?? atau nurse tegur ka?? #seriusnanya

4 Balas

Ya nurse akan tegur sebab badan kita perlukan rehat sekurang-kurangnya 2 tahun. Tapi kalau dah rezeki, alhamdulillah syukur. Awak tahan telinga je lah ya. Diorang nak marah sangat pun bukan boleh buat apa. Benda dah jadi

Xde ap pling x pn kne perli ckit je.. Cm sy ank bru 1thun 5bln..msa checkup nurse y sllu urus sy tya ngndung lg. Dia perli je.. Tp ble time checkup ap.. Xde ap pn. Diorg biasa je

nurse akan tanya mcm2..xpela dah rezeki awal

benda dah jdi termasuk riski kn