??

Kenapa kalau saya tanya soalan tkda langsung yg jawab ye??

6 Balas

Maaf ya puan jika kami terlepas pandang. Jika puan kini berada Di third trimester dan tiada tanda lagi. puan boleh banyakkan berjalan ya. Minum air kelapa setiap hari. Boleh juga makan buah nenas sebagai induced natural ☺️

4y ago

Lambat sgt balas.. sedih saya.. sampai saya overdue 41w & kena serah diri induce sup, belon, induce drip & akhirnya czer.. dan lps tu jahitan czer infection lepas 4hari dan dr buka balik jahitan tu sampai cantum sendiri 2bulan..

Kadang2 soalan tak keluar di feed sis. Kalau jadi macam tu, tips nak up soalan di feeds, sis boleh comment di soalan sendiri.

Awk tanya soalan ape ? Kadang2 tak naik dkt feed.

4y ago

Banyakkan berjalan, squat, jalan itik, kerap bersama dgn suami, naik turun tangga

ha ah sy pun same 😅😅

sama la saya .

Saya pun