Supplement / zincofer

Hi. Sekarang saya tengah pregnant 23 minggu. So far saya takde apa2 masalah and saya boleh makan zincofer macam biasa. Any suggestion supplement yg okay ke? Then, kalau ubat dah habis sebelum appointment date, boleh ke dtg je dekat kk just nak ambik ubat? Agak2 lama ke nak kena tggu sbb kalau boleh nak jimat cuti heheh 😁

5 Balas

Saya check up hospital swasta, masuk second tri dr bagi mkn iron tablet mcm zincofer/ iberet ikut kesesuaian , lepas tu calcium vitamin D dan ganilia fish oil utk perkembangan baby sbb ada dha dlm dia