assalamualaikum...hye mommy smua?....mommy2x...sy ingn bertnye...sy skunk tngh pregnant 23week 4day....dlm usia kndungan sy mcm nie...blh ke sy mnum ubt batuk....sbb sy batuk dh 3ari....sy xthn sngt ngn tkak nye yg gatal nie??

Sekadar ingin tahu...

19 Balas

Wslm.. Refer doc dulu sis.. Mse sy doc bg gak ubt btuk n antibiotic.. Takot infection jek..

Refer doc dlu sis..nti doc akn bg ubt yg sesuai tuk ibu preggy..

Wlkmsalam..Refer dr sis utk kepastian.. jenis ubat.. dos ubat..

Boleh tapi ubat khas utk pregnant. Kena jumpa doktor

Kne tanya doktor. Kat sini xd doktor sis

Wasalam. Ubat batuk prospan je blh..

Sama la usia kndungn kita🥰🥰

Mkn madu

kena refer doc.