batuk

hye smua..sy dh 16weeks..tp sjk 2,3hri ni batuk pulk..blh x mkn ubt btuk?ubt jnis mna yer ssuai..ataw de tips lain ilangkn btuk ni? #needyourhelp

4 Balas

Time sy prgnnt & mnyusu pergi farmasi. Pharmacist syorkan ubat batuk ni sbb ianya just pakai herba2.

sy dokte bg dlu prospen yg kaler hijau gmbr daun tu je. dia kata mmg ssuai utk ibu hamil

Sy pon msuk 15minggu ni batuk...minum air msak ja xbrni mkn sebarang ubat

Cri ubt batuk PROSPAN..farmasi ade jual