Terasa hati ngan kata suami

Sejujurnya sy xpandai masak..sy akui..tpi sy belajar masak...kali pertama buat kari ketam..x menjadi 😁😁..xtau slh lebih buh..rasa lain mcm... bila suami mkn..dia kata kt sy mcm2..marah sy..sy sedih la..sy terasa la ngan kata2 dia tu..sebb kali pertama buat..bukn xleh terima masakan sy xsedap..tpi sebagai suami kena jaga sama perasaan isteri.. tegur tu biar org kata sampai menghina..mrh bagai..jd mls nk masak tiba2..putus harapan nk belajar masak.. sebelum ni sy beli lauk yg dh msk...

44 Balas

Aduhai... Nabi pun tak pernah komplen buah oren dpn org yg menghidang. Bg kisah nabi tu kt suami

ckp je waktu makan jangan bercakap

Kari ketam..senang aje..

xpe nnt lama2 ok