Sekadar luahan sebab xde tempat nk luahkan

Sedih sgt kena marah dgn husband sbb xmasak lauk sendiri. Ikut selera kita la nk mkn apa. Nasi dgn telur dadar pun dah selera. Makanan diet dia kita dh masak guna air fryer. Sbelum ni pernah je dia komplen sbb knape xmasak lauk sndri mcm aym masak merah ke. Sy ckp xlarat then dia okay je xpe nk guna grab, kadang grab guna duit sy sndri. Bila dah xde duit komplen lg. Skrg sy dah 35w. kita dah xlarat nk berdiri lg mls kita nk masak bnde yg remeh. Hmm xpela kita masak je la. Sekadar luahan.

2 Balas

Ada masa awak try buat sambal yg dah siap frozen kan then time nk masak ayam or ikan yg campak je..if letih juga take time slow2 buat satu2 k..harap husband awk memahamilah yg awak tgah sarat..byk doa nye awak😍

apa yg awk masak tu, ckp la tu selera awk, sbb tu masak yg tu. xpon ckp je xlarat nak diri lama2. xyah sembunyi2 rasa x larat tu.