soalan

Sedih, sbb suami slalu marah2..even terlupa sikit pun..mmg normal ke mengandung jdi pelupa. Kdg dia marah sikit pun sy dh terasa hati sgt..sy perlukn semangat hm

13 Balas

normal sis...saya da ada 3 anak..tiap kali pregnant sy akan jadi pelupa yg sgt teruk...ada smpi waktu lps besalin dlm pantang...lama2 ok ..wktu mgndung sy pernah terlupa letak ikan dkt luar nk msk...lupa janji penting...mmg sedih sgt...sbb org x phm...klu wktu pregnant saya akan tulis setiap apa yg sy buat letak brg dkt mana dlm diari sy...esok pagi msk awl sy akan baca diari blk, apa yg saya bt semalam...sbb sy pelupa sgt wktu mgandung...lps mgandung da ok... alhamdulilah..tp, mmg ad org x phm...

Normal je sis kalau mengandung ni lupa. Belum lg dah jadi ibu nanti. Mcm2 lupa. Dlm kepala ingat anak je. Hahahaha. Sy ni selalu lupa dan lambat pickup kalau suami cakap apa2. Sampai suami cakap anak baru nak dapat sorang tp mama nye belum lahir anak lg dah nyanyuk. Hahahaha. Tp suami jenis faham sbb sy selalu remind kat dia, org pregnant ni dalam kepala dah fikir macam2. Tak center dah. Hahahaha.

normal , dan dah terjadi pada saya dah , saya terlupa letak purses saya atas bumbung kereta , sampai je kedai , purses elek 😂 hilang , naseb harini ada hamba allah pulangkan purses , dan alhamdullilah rezeki baby 2020 , duit semua tak terusik langsung ❤️❤️ sbar je ..

Sy sllu kena mrh suami,walupun sy xtw apa slh yg sy buat sampai dya marah2 macam tu,bila sy tnya pa salh sy,dya diam je,dya ckp xpylh bnyk tnya,sy pendam je,kdg2 sy ngis dlm bilik seorang2,mungkin tu pembawaan bby kot

normal utk sis. tp kalau suami suka marah2 kat isteri tgh mngandung tu x normal sis. sroh suami slalu berwuduk, istighfar, ckp takut menurun hak kat dl perut ni,,, dah tua nnt, takut anak plak yg marah2 kite

5y ago

Terima kasih for tipss

normal sis. sy lg teruk pelupa. bru bape saat lepas baca doa makan dh lupa dh baca ke belum 😅 sllu mcm tu. suami geram je kt tepi hahaha tp die faham. klau die marah gtau baik2 kt die bg die faham

Suami sy lagi laa. Jenis cakap macam nak ngamuk je. Kadang2 kita blur pun kena jugak. Last2 malas nak layan dia. Dah laa kita sensitif. Bertambah2 sensitif saje. Tahu2 meleleh air mata 🤣

It's normal sis.. Sya pun selalu jugak mcm tu tp sya buat bodoh dan diamkan diri je.. Sbb faktor mngandung mmng bnyak terasa hati walaupun bnda tu simple n kecil je..

Sya pun cpt lupa jga.. Msa first pregnant ade la kne mrah.. Tpi skrg suami sya jdi phm.. Klau dia trmarah sya dia akn mnta mf blik..

Yes sis normal je tu.. suami kena faham and bsabar.. bukan marah..