Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

Pregnant ni bkn 1 competition awak. Bykkan doa selalu utk dptkan zuriat. Check kt klinik or hospital apa masalah kita & pasangan. If dah dpt kesan, senang nak buat tindakan selanjutnya. Jaga makan, jaga emosi, kurangkan stress. InsyaAllah, rezeki anak akan tiba bila kita dah ready. Allah tahu & beri yg terbaik utk kita. Jgn stress2 okay 🥰