Sedih air mata tiba tiba 😿

22W6D . Tiba tiba teringat pertengkaran dengan husband petang tadi, air mata mengalir. Semoga Baby kuat untuk mommy terus kuat yer sayang . 😉

2 Balas

Sabar ya puan. Min dulu pon selalu berselisih pendapat dengan suami Mula Mula mengandung dulu. Tapi bila dah anak dua ni, kami decide untuk slow talk dari bertekak atau bergaduh. Parenting journey ni jauh perjalanan dia. Kena ada persefahaman, kesabaran dan toleransi dalam hubungan. insyaAllah semoga dipermudahkan untuk Kita semua🥰

Kna sabr fkir kn bby.. gduh tu prkra biasa.. x pyh emosi nti bby trgnggu sy lgi lah baru hamil dua buln jgn kta gduh trus di cerai kn lgi lah dugaan besr buat sy.. sy sabr xnk ngis sb fkir kn kndung sy now sy dh 34 mnggu 5 hri tnggu ms nk bernk.. lgi sedih bernk xde dye sb kmi dh pisah.. moga sis kuat dan sabr ye..

2y ago

Masya Allah kuatnya awak Sis. Moga dipermudahkan jalan hidup Sis dan anak. Aamiin