Luahan Perasaan

Sedih la sy baru bleeding.. Sy baru keguguran bulan 10 2019..ni preggy semula.. Tapi dah start bleeding sama mcm hari tu...doakan semoga sy kuat tempuhi semua ni..

2 Balas

Jgn risau Sgt, jumpa doc, maybe doc akan bg ubat kuatkan rahim... Jgn sedih2 doa byk2 ye... 😘😘😘😘

Saba ye sis, smoge tk jdi ap2 la hendknye...sya doakn smoge sis and baby sihat slalu 😊

4y ago

Klau fmly ad history kembar in sha Allah dpt sis ank kembar...🤭