miscarriage

Salam semua sedih sangat saya mengandung 9minggu tapi check harini baby tak ada heartbeat.. ya allah sedih sangat. Tapi saya redha. .. doakan saya kuat

33 Balas

Semoga awk n suami tabah menghadapi dugaan ini.. Sy pn pernah alami nya dulu tahun lepas anak pertama.. Mmg sedih.. Tp cuba pujuk diri sendiri untuk fikir yg positif jew.. Allah ada.. Allah lebih mengetahui apa yg baik untuk kita.. Sebaik2 perancangan adalah perancangan Dia.. Percaya pasti ade hikmah nya.. In shaa Allah, sy doakan lepasni ade lg rezeki zuriat untuk awak n pasangan.. Aamiin...

Saya pun baru keguguran sis d usia 13 week..hari ni genap sebulan baby syurga saya..sama mcm sis..hearbeat bby xda..semoga ada rezeki lg utk kita nanti..sis kena kuat ya 🥰 saya pun sedih pd awalnya sbb anak first..tp mungkin allah ada perancangan yg lebih baik..keep positif ya

Semoga kte kuat sis.. sy pun gugur 12 week 12/08 bru nie, hnya allah aje y thu perasan time tu, dgn kna tahan sakit sorg² dkt wad.. nagis ttp muka dgn bantal aje 😭

5y ago

Sabar tau.. insyallah mesti ada rezeki awak..

Tabahkan hati. Kuatkan semangat ye. Sis dah ada aset di Sana. InshaAllah dia menunggu sis dan suami nanti. Jangan bersendirian ye.

Insya Allah ada rezeki yg lebih baik menanti..sabar ya..Semoga Allah gantikan kesedihan awk dgn rezeki yg lbh baik

salam..semoga awak kuat..tabah dan redha ye..insyallah..allah pasti kurniakn awak zuriat jgk

Smoga tabah dn kuat.. Cm mna boleh tahu xdak,heartbeat,mmg buat cekup atau rasa mcm mna

Takziah sy ucapkan...jgn sedih ye...xpe dia tggu awk dkt sana nti...be strong keyh...

Semoga sis tabah..n semoga ada rezeki lain yg lebih baik nanti. amin..

In shaa allah.. Sy doakan ada rezeki dalam masa terdekat utk sis