Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

nak nangis puan nangis ja tapi jgn down terus ya. saya 7 tahun dah hadap😊 tapi best sebab masih berdua dengan suami. tahun ni allah tunjuk sy boleh mengandung amalkan pil buah zuriat tapi kena ectopic buang tiub kanan. kena yakin ya puan. jgn sedih2 okay. sama2 kita berjuang💪🏻💪🏻💪🏻

jgn cepat rasa down.. bersabar Dan berusaha.. rezeki masing2, cepat atau lmbt .. Allah susun atur sbb Allah tahu ape yg trbaik utk sis,cuma Kita perlu bersabar Dan sentiasa rasa bersyukur..minta sepupu doakan utk awk, insyaAllah Allah perkenankan doa ibu megandung..

Semoga sis mndapat zuriat secepat yang mungkin ,, saya lps 6 bulan nikah pregnant ALLAH bgi pinjam sekejap dn saya keguguran ,, lps 6 bulan lekat blik dan sekarang tngh tggu hari nak bersalin ,, jgn stress sis fkir yg positive saja oke👍🏻🌹

Sama la kita. Circle sy semua dah pregnant. Kdg2 persoalkan juga kenapa mcm aku sorg je yg belum ni ? 😅 Tapi sbenarnya ramai lagi yg kat luar yg blum dpt anak. Kita je yg tak nampak. Pape pun kena byk sabar, mcm mana sy bersabar 🥲

Hi mommy. Faham sangat perasaan tu. Saya pun bukan lepas kahwin terus ada anak. Cuba elak orang yang anda tahu akan tanya bab anak atau perli bab anak. Mohon orang doakan. Moga kuat ya sis. Dan ada rezeki anak tak lama lagi

rezeki Allah tentukan. kita jgn penat mencuba. ada hikmah yg kite tak tahu. Allah lebih tahu yg mane terbaik utk kita. bykkan bersabar berdoa berusaha dan tawakal selalu. stay positif utk penghasilan hormon yg baik.

xpe sis .. belum sampai msnye lagi.. mk sdre sy kahwen hmpir 11thn pn xde rezeki lagi.. sy tgh pregnant , sy doakan sis & ttc yg lain diberikan rezeki yg sama mcm kami semua.. aminn .. hug

Semoga allah kurniakan rezeki mengandung tahun ini buat kita semua pejuang 2garis ..aaminnn allahuma aaaminnn …sabar ye sis ,saya pun sedih tp sabar ..

sama mcm adik saya..dh 9bulan kahwin..xde rezeki lgi..tpi yg kahwin lepas dia..dh mengandung..kesian dia.. kdg dia nangis2 ckp... huhu...

sy 6thn lebih menanti. alhamdulillah skrg usia kandungan 10 minggu insyallah .. rezeki pasti ade cepat atau lmbt bukn kita yg tntukn