35 week 💖

Second baby. Tapi nervous tu tetap ade 😂. Mak tegur perut atas dah kosong. That's mean anytime je baby keluar. Semoga segala urusan kita semua yang tengah tunggu masa ni dipermudahkan ye.

35 week 💖
16 Balas

Sy 35w 2d... Perut kerap mengeras.. Tp bukan mengeras contraction tu.. Berjalan pon dah sakit2 kat bawah... Hrap 37w dah bersalin.. X larat dah bwk perut ni.. Hehe

3y ago

Oo smlm perut mengeras baby gerak x bape aktif, dh g check doc kata normal sbb dh masuk laluan... Mekasih..