Semoga urusan bersalin Nurin Fatin Fatihah dipermudahkan segalanya

Pagi tadi dah ada mild contraction tapi kejap je lepastu hilang but pinggang dah rasa macam tak selesa . Baby pun rajin mengeras sampai contraction datang . Doakan saya kuat ye semua 🥰 semoga semua urusan saya bersalin dipermudahkan. Saya doakan mommy2 yang tengah tunggu due tu pun dipermudahkan segala urusan . First baby ni perasaan dia macam2 kan #firstbaby

1 Balas

Aamiin moga dipermudah urusan